Han van Meegeren

Click here to edit subtitle

Job te Pas


Member
Joined Apr 19 2013
Actions
Send a Message
Add as Friend
Flag as Inappropriate
General Info

MALE
Den Haag
Site Memberships

Han van Meegeren

Recent Activity
About Me

Ben een van de weinige mannelijke kinderpsychologen  in Den Haag met een eigen praktijk: http://psycholoogjob.wordpress.com/   Bezoek kinderen thuis.

Zeer in kunst geïnteresseerd, grafische kunst en muziek. Mijn beide zoons zijn verdienstelijke graffitie-kunstenaars. Zelf kunt u mij tegenkomen op neusfluit :  http://www.youtube.com/user/noseflutejob/videos?view=0

Vermoedelijk is de neusfluit het beste solfège-instrument  voor de muzikale mens vanaf  de leeftijd van 4 jaar. Het is een  eersteklasgecombineerde gehoor-/ aanblaastraining.  Alle tonen moeten zelf worden gemaakt. En dat aantal is schier oneindig vanuit  ongeveer twee-en-een-halve  octaaf.  De neusfluit  is  tevens persoonlijkheidsvormend, door de grote zelfdiscipline die  nodig is voor kwalitatief behoorlijk musiceren, wil   het de goedkeuring van muzikale mensen wegdragen. Van de honderdduizenden neusfluiters is 99,9 %  "noise-fluter". Bewezen door de vele speelpogingen op YouTube. Er bestaat een mooi neusfluit E-museum op "noseflute.org".

Ze zijn te koop bij muziekhandel Oberstadt  Den Haag: http://www.oberstadtmuziek.nl/ 

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

You must be a member to comment on this page. Sign In or Register

0 Comments