Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Han van Meegeren (1889 - 1947)

Gastenboek

Ray Renardel de Lavalette5:15 PM on January 16, 2021

I did meet the second wife of Han J.T. Oerlemans in Amsterdam The Netherlands.

Leon Vosters8:59 AM on March 9, 2020

Frank,

Bedankt voor deze leuke anekdotes.

Frank8:06 AM on March 9, 2020

Nooit zal ik vergeten, dat de zus van Han van Meegeren (Guusje) me de volgende twee dingen vertelde:

1. Haar broer zei haar, dat men ooit zou zien dat de vervalsingen door hemzelf zijn gemaakt, aangezien hij een merkteken op de schilderijen achterliet. Persoonlijk denk ik, dat hij met deze mededeling op de weergegeven handen heeft gedoeld.

2. Guusje zei ooit tegen me: â??Mijn broer was geen vervalser, maar een goed navolgerâ??. Je moet er maar opkomen!

Leon Vosters7:10 AM on May 7, 2019

Hi Helena, just saw your message. Could you email me? [email protected]

Leon

Helena Hunt5:36 AM on March 1, 2019

Good morning,

I am working on a documentary about the famous Dutch art forger Han Van Meegeren for the BBC presented by British art historian, Andrew Graham-Dixon. In our 90 minute film we will be investigating his life, exploring how he deceived the art world and looking at his arrest and famous trial after the end of the Second World War.

We came across your collection of Van Meegeren's works in the course of our research and wondered whether you might discuss allowing us to film some of your pieces. Please do let me know if this is something you might consider.

Very best,

Helena

Smithd8886:26 AM on July 2, 2018

I just like the valuable info you provide in your articles. I will bookmark your weblog and check once more here frequently. I am moderately sure I will be told lots of new stuff right right here! Best of luck for the following! eggkekeeckdfgddd

JUDE FARR5:38 AM on February 8, 2018

GOOD MORNING, YOUR WEBSITE IS VERY INTERESTING TO ME.

WE ARE INVOLVED WITH MAKING A FILM ABOUT HAN VAN MEEGEREN, IN LONDON.

I AM CURIOUS TO FIND THE CHALK STUDY OF A BIBLICAL SCENE& WONDERED IF YOU HAD ANY IDEA AS TO ITS WHERE ABOUTS?

I LOOK FORWARD TO HEARING FROM YOU

THANKS IN ADVANCE

JUDE

Leon4:02 AM on April 18, 2017

Tonolli Frédéric says...

Hello, superbe boulot!

Nice works

How can contact you, i'm french film maker and i'm doing know a documentary about Meegeren for state french tv.

Tonolli Frédéric7:18 PM on April 17, 2017

Hello, superbe boulot!

Nice works

How can contact you, i'm french film maker and i'm doing know a documentary about Meegeren for state french tv.

ann7:25 PM on February 21, 2014

hi, i have a van meegeren from my parents,must be 90 or 100 years old.Is it worth anything?i can send a pict..let me know..

Ellen11:35 AM on January 21, 2014

Wat een goede website en zeer interessant! Zelf ben ik ook in het bezit van een originele tekening van Han van Meegeren uit zijn beginperiode. Destijds via een loterij van de Haagsche Kunstkring in familiebezit gekomen, rechtstreeks uit handen van Han van Meegeren. Het is me zeer dierbaar. Dank voor alle informatie op de website.

Leon12:56 PM on January 2, 2014

Beste Bernard,

Er is voor zover ik weet geen kleurenfoto van het schilderij bekend. Ook de verblijfplaats is niet bekend. Vroeg of laat duikt hij wel ergens op.

Groet,

Leon

vann dongen10:17 AM on January 2, 2014

goedemiddag,

Het schilderij ' drinkend gezelschap', heeft u enig idee hoe ik aan een afbeelding kan komen die de kleuren van het schilderij weergeven?

Het lijkt erop dat alleen de zwart/wit foto daarvan rondwaart?

Ik hoor graag van u.

Vriendelijke groet

Bernard

Wouter van Tiel7:07 AM on November 15, 2013

Er hangt bij mij thuis een van Meegeren die sinds minstens 1959 in onze familie bezit is. Ik zou U er graag een foto van sturen voor U private collection op deze website.

Peter Warren-Jowett6:47 AM on May 22, 2013

I am very impressed and want to learn more.

Well done!

Job te Pas5:53 AM on April 19, 2013

Vanmiddag (19-04-2013, 14.00 uur Bethelkerk Mozartlaan Den Haag) bezoek ik een lezing over Han van Meegeren door Prof. F. Kreuger. Ben benieuwd of we nog iets nieuws te horen krijgen over deze totaal ondergewaardeerde kunstenaar. Ondergewaardeerd door zijn breedheid van stijlen. Vermoedelijk ook omdat hij tijdgenoot "kunstkenners" zoals Bredius zo heeft ontmaskerd.

Grote maatschappelijke voordelen van kwaliteitscopie�n zijn dat beroemde grafische kunst bereikbaar wordt voor iedereen, dat het marktelement met haar krankjorume prijzen wordt gerelativeerd en dat nep-kunstkenners zelf eens worden worden doorgemeten op kwaliteit.. Per slot van rekening immers, wie het beste de echtheid van kunst voorspelt is de beste kunstkenner.

Job te Pas

kinderpsycholoog

Den Haag

Ren� van Maarsseveen2:10 PM on April 7, 2013

Ha Loes,

Ik kan de verspreking waarop je doelt niet terughalen. Maar ik vind het wel leuk. Ik moet namelijk altijd nadenken: is het van Meegeren of Vermeegen (van die Harry). Ben je overigens familie van Harry. En dan bedoel ik nu natuurlijk de gitarist waarover ik schreef in http://tinyurl.com/c9gb75r

mark6:49 AM on March 14, 2013

In 2012 heb ik aangegeven dat ik een ontwerp voor een glas in loodraaam van van Meegeren bezit en dat ik benieuwd ben naar achtergrondinformatie. Het is een kleurenpastel, afm 50x60 cm, Kortgeleden kwam ik in het bezit van een tekening (houtskool?) afm 46x59 cm met een vergelijkbare afbeelding als de eerste pasteltekening. De figuren zijn anders gegroepeerd, het zou zomaar een voorstudie geweest kunnen zijn. Is er iemand die meer weet van glas in lood raam ontwerpen van Van Meegeren?

Madelon2:48 PM on February 20, 2013

Door mijn werk in de thuiszorg ben ik al twee Van Meegerens tegen gekomen die niet op Internet te vinden zijn. Er is dus toch nog onbekend(?) werk.

Ik kan mij herinneren dat een aantal jaar geleden een oproep was gedaan naar eventueel onbekend werk uit bijvoorbeeld de particuliere sector. Vandaar dat ik dit post.

Ren� van Maarsseveen2:10 PM on January 1, 2013

Leon, wat een mooie en volledige site. En begrijp ik het goed dat jij ook schilderijen van Han hebt?

Vorige week een stukje geschreven op bij blog over Han en naar jouw fraaie site verwezen. Eergisteren het boek 'Alchemist van Roquebrune' herlezen. Han van Meegeren blijft onderwerp van een bijzonder verhaal.

http://renevanmaarsseveen.nl/4694/alchemist-van-roquebrune

Loes Sacksioni9:29 AM on July 28, 2012

Grappige verspreking: Vermeegeren...Mijn moeder werkte in 40er jaren bij een makelaarskantoortje op een gracht in Amsterdam, alwaar Han van Meegeren vaak kwam. Toen ze hem zei, dat haar vader (mijn opa) ook schilderde, kreeg ze van hem zijn oude schilderskist om aan haar vader te geven. Hij heeft 'm altijd gebruikt en na zijn dood kreeg ik 'm, omdat ik ook schilder. Ook bijzonder: ik werd geboren in de week dat van Meegeren stierf. Enne....ik doe de kist niet weg, voor geen prijs!

Loes Sacksioni9:22 AM on July 28, 2012

Butter says...

Ook in onze familiekring is het grote boek in bezit het is een gift van de zoon jacgues vermeegeren begin jaren zeventig toen woonachtig in amsterdam

nathan11:36 PM on March 22, 2012

Heb een litho van de "Kraanvogels" met handgeschreven opdracht aan Martin Boll�. (bekende schilder uit Belgie, die in 1940 de Grote Prijs van Rome won). Daaronder handtekening van Han Van Meegeren. Iets waard? Iemand interesse?

mark2:57 AM on March 17, 2012

Ontwerp voor glas in lood raam.

Op deze site staat bij de religeuze voorstellingen een foto van een ontwerp voor een glas in lood raam. Ik ben in het bezit van een pastel / krijt tekening die hier verwantschap mee heeft. Afmeting 50 x 60 cm. Ondertekend: links onderin met H.van Meegeren.

Kan iemand iets meer vertellen over ontwerpen voor glas in lood ramen van Van Meegeren?

Graag ben ik bereid een foto van mijn "van Meegeren" te mailen. Voor contact: [email protected]

Met vriendelijke groet,

Mark

Gerda Meinten9:37 AM on March 3, 2012

Ik ben in het bezit van het grote boek "Han van Meegeren Teekeningen 1" Een imposant

werk, gekartonneerd. door H. de Boer en Pieter

Koomen. uitgeverij Boucher 's-Gravenhage 1942.

Boek is in goede staat.

Tegen een aannemelijk bod wil ik er afstand van doen.

Voor collecteurs lijkt het me een aansprekend. antiquarisch werk.

Voor meer informatie of voor een aanbod kunt u contact opnemen met mij. U kunt mij bereiken op [email protected] of door te bellen naar 0332572354.

Met vriendelijke groet,

Gerda Meinten

o5:02 AM on February 7, 2012

heb een nw mailadres en 06nr stuur je even een mail

willem hofland5:05 PM on December 8, 2011

geachte heer/mevrouw, sinds een lange periode hebben wij een 1e copy orgineel van een portret van han van megeren, de man (pianist ) op deze afbeelding is theo van der pas. een persoonlijke vriend van mijn opa.

Deze hebben wij van de kleindochter van han vanmegeren gekregen vele jaren terug.. Ik zou graag willen weten van u of dit schilderij, copy van enige waarde is en of en waar ik deze te koop zou kunnen aanbieden. Met vriendelijke groet willem hofland

Butter4:03 PM on December 7, 2011

Ook in onze familiekring is het grote boek in bezit het is een gift van de zoon jacgues vermeegeren begin jaren zeventig toen woonachtig in amsterdam

Leon4:26 PM on November 13, 2011

Beste Irene,

Als je me een foto mailt dan kijk ik of ik iets kan terugvinden.

Groet, Leon

Irene2:54 PM on November 13, 2011

Uit het huis van mijn ouders komt een tekening van een man met een hoed en drie vrouwenfiguren. Ik vind hierover niets op internet en zou graag wat meer willen weten van dit mysterieuze ensemble. Kunt u mij laten weten of u mij kunt helpen, dan kan ik ook een afbeelding opsturen. m.vr.gr. Irene de Groot

M. Vosm. vos8:18 AM on November 11, 2011

Heer Wagenaars,

Wilt u mij svp per mail laten horen of u het boek al heeft verkocht, daar ik er belangstelling voor heb.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,

M. Vos

M. Vos8:15 AM on November 11, 2011

tonwagenaars says...

Amici,

Ik ben in het bezit van het grote boek "Han van Meegeren Teekeningen 1" Een imposant werk, gekartonneerd. door H. de Boer en Pieter Koomen. uitgeverij Boucher 's-Gravenhage 1942.

Boek is in goede staat.

Tegen een aannemelijk bod wil ik er afstand van doen.

Voor collecteurs lijkt het me een aansprekend. antiquarisch werk.

U groetend.

Wagenaars A

sebastiaan1:46 PM on September 18, 2011

ik heb een h van meegeren geerft is gekocht bij kunsthandel p.vile en zn te eindhoven

het is hert met jong hoe kan ik weten of hij echt is of vervalst staat nr 81 op en achterkant is nog steeds dicht

wie kan me op de hoogte houden

bedankt

wijnand11:14 AM on September 7, 2011

heb een tekening van een hertenjong is een beetje vuil.waar kan ik het schoon laten maken? weet niet of het echt is ,rechts onder staat H van Meegeren,afmetein ongev 25/15 gekocht bij A.Witkamp in Baar jaar 1959??,

graag uw reactie vr groet W.F.Heikamp

Leon9:10 AM on July 31, 2011

Dit is een steendruk. Het origineel is in bezit van het Boymans van Beuningen.

cheops6:13 AM on July 31, 2011

Mart van leeuwen says...

Hallo

We hebben nu al een aantal jaren een tekening hangen van H van Meegeren.

De vechtende pauwen.

Deze tekening hebben we gekregen van mijn schoonmoeder.

En zij heeft hem weer gekregen van haar moeder.

En zij zou hem hebben gekregen van de vrouw van van Meegeren.

Als dank voor het werk wat ze deed voor de familie.

Ik zou graag wat meer willen weten over deze tekening.

M.Vr.Gr Mart

Geachte van leeuwen

Als de tekening direct van v meegeren of omgeving komt ,

kan het zonder meer echt zijn .

De grootste kans is een kunstdruk , deze zijn massaal gemaakt .

o.a te herkennen aan groot formaat vaak in een dunne witte lijst.

groeten

Alan Yates4:15 PM on July 27, 2011

A friend has a painting I wish to have copied for myself. Could you recommend someone please.

Mevr.G.kruijer-Vroone9:14 AM on July 24, 2011

Hr. van Meegeren,

Ik heb thuis een schilderij staan,wat getekend is door ene C.M.v.d.Woerd.Het is nr.51/100 van het interieur van de St Laurenskerk in Rotterdam.Zegt het U iets,ik heb er niets mee.

Met vriendelijke groeten,

Mevr.G.Kruijer-Vroone

tonwagenaars6:47 AM on July 18, 2011

Amici,

Ik ben in het bezit van het grote boek "Han van Meegeren Teekeningen 1" Een imposant werk, gekartonneerd. door H. de Boer en Pieter Koomen. uitgeverij Boucher 's-Gravenhage 1942.

Boek is in goede staat.

Tegen een aannemelijk bod wil ik er afstand van doen.

Voor collecteurs lijkt het me een aansprekend. antiquarisch werk.

U groetend.

Wagenaars A

Irene8:53 PM on July 11, 2011

I have inherited a deer and fawn sketch with HvanMeegeren in the bottom left corner. Please would you be able to give me an idea of its worth? Thank you.

Greetje6:31 AM on May 27, 2011

Mijn schoonvader heeft in 1950 tijdens de veiling van de inboedel van Han van Meegeren in Amsterdam, een schilderij gekocht, het is de man met de rode baard.

In het boek: de echte van Meegeren, geschreven door Bob Wallagh staat hij er ook mee in zijn hand, met de ondertitel, "nu en dan neemt hij een doek ter hand."

Leuk dat ik net deze site heb ontdekt.

Heb trouwens nog meer dingen van v. Meegeren

Eerst maar eens kijken of deze mail aankomt.

Leon9:23 AM on April 22, 2011

lettie verburg says...

grappig dat iedereen het altijd over de ''citerspelende vrouw'' heeft ..ze speelt er namelijk niet op, ze stemt hem. kijk maar eens goed.

Wat een leuke reactie. Je hebt gelijk!

lettie verburg2:27 PM on April 15, 2011

grappig dat iedereen het altijd over de ''citerspelende vrouw'' heeft ..ze speelt er namelijk niet op, ze stemt hem. kijk maar eens goed.

Leon Vosters5:06 AM on April 1, 2011

Het gaat hier om een steendruk van de Vechtende Pauwen. Deze is is een wat kleinere oplage verschenen dan het Hertje. Het origineel is een pastel welke in het bezit is van het Boijmans van Beuningen. Het museum kocht deze aan in 1941 zonder te weten dat ze al een Van Meegeren in hun collectie hadden.

Mart says...

Hallo Bert,

Ik ben ook benieuwt of er wat meer over bekent is,

kan er maar weinig over vinden op internet.

Mart2:23 AM on April 1, 2011

Hallo Bert,

Ik ben ook benieuwt of er wat meer over bekent is,

kan er maar weinig over vinden op internet.

Bert2:59 PM on March 25, 2011

Hallo Mart,

Ook wij hebben de vechtende pauwen van van Meegeren jaren in de kamer hangen gehad tot we hem in de garage hebben gezet omdat we een Ernst-Jan Douma kregen en die ophingen. De vechtende pauwen hadden we uit de erfenis van een vriendin van mijn schoonmoeder, die samen met haar man een hoge functie bij PTD hadden in rotterdam op foto's hing hij daar in 1958. Zijn er misschien meer tekeningen van gemaakt?

M. Vr. Gr. Bert

Mart van leeuwen6:15 AM on March 21, 2011

Hallo

We hebben nu al een aantal jaren een tekening hangen van H van Meegeren.

De vechtende pauwen.

Deze tekening hebben we gekregen van mijn schoonmoeder.

En zij heeft hem weer gekregen van haar moeder.

En zij zou hem hebben gekregen van de vrouw van van Meegeren.

Als dank voor het werk wat ze deed voor de familie.

Ik zou graag wat meer willen weten over deze tekening.

M.Vr.Gr Mart

john3:07 PM on February 28, 2011

ik heb vorige week een foto gestuurd met de foto van een schilderij gesingeerd met h van meegeren is daar al iets over bekend?? gr john

Hans van Zuilen3:31 PM on February 25, 2011

Beste Leon,

Ben in het bzit gekomen van een tekening "reiger" formaat 45x55cm

ondertekend H.vam Meegeren

Is dit wat ?

m.v.g.

Hans

Weber8:57 AM on February 21, 2011

Zoals zovelen heb ik een "geitje" van H. van Meegeren. Kan iemand mij vertellen waarom hij dit ondertekende met H van Meegern? (dus niet "H van Meegeren"). En als dit een vervalsing is, wie is dan de originele maker?

Ik heb ongetwijfeld een kopie, maar voor mij een zeer waardevolle vanwege de herinnering.

w.janssen8:38 AM on February 16, 2011

Ik ben ook in het bezit gekomen van schilderij met twee kraanvogels van Han

van Meegeren uit 1939.

Ben zeer benieuwd naar Uw bericht omtrent dit schilderij.

Bij voorbaat hartelijk dank.

W.Janssen8:30 AM on February 16, 2011

C.jacobsen says...

Ik ben waarschijnlijk in het bezit van een tekening van H.v Meegeren uit 1939,

met als afbeelding twee kraanvogels,kan mij iemand vertellen hoe ik daar achter kan komen als deze tekening van H.v.Meegeren echt is

Joe Cost Budde4:52 PM on February 14, 2011

Geachte heer,

Op zoek zijnde naar een afbeelding van een schilderij van van Meegeren, waarop een vrolijk kijkend meisje met een enorme bos gladiolen staat afgebeeld, kwam ik op uw side terecht.

Dit schilderij heb ik ooit eens mogen zien bij de zuster van van Meegeren in Deventer.

Het is een fantastisch tafereel en het geeft de indruk dat het kind zegt: "Vang!"

Kent u dit bijna levensgrote schilderstuk?

Met vriendelijke groet,

Joe

paul8:45 AM on November 19, 2010

Hans Barelds says...

Ik heb ook een geit, maar dan duidelijk gesigneerd H van Meegeren. Ik heb ook geen idee of dit een origineel is of dat er wellicht vele afdrukken bestaan.

Kan iemand helpen?

Hans Barelds

hans bij mij hangt er ook een getekent en met een stikker van een antiekhuis uit amersfoort .Heeft u al iemand gevonden die meer informatie er over had .Bij voorbaat dank paul hofman uit nijkerk.

joopdeklein5:25 PM on November 12, 2010

Momenteel ben ikin het bezit van vijf prenten in een vergulde lijstje van Han van vermeegeren. En ben benieuw of ze nog enige waarde hebben.

De tafrelen die op de prenten staan komen overeen met degene die op deze link stonden.

hemony7:02 PM on October 26, 2010

Geachte lezers,

Wie kan mij meer iets vertellen over een portret van Jo van Walraven op karton, gesigneerd 1926 met H van Meegeren. Wat is het waard? En zijn hier meerdere afdrukken van? En hoe is het gemaakt?

Leon Vosters10:31 AM on October 26, 2010

Beste Hans,

Van het Geitje zijn heel veel reproducties verschenen, bijna net zoveel als van het Hertje. Ze worden regelmatig aangeboden op Marktplaats.

Groet, Leon Vosters

Hans Barelds10:14 AM on October 26, 2010

Ik heb ook een geit, maar dan duidelijk gesigneerd H van Meegeren. Ik heb ook geen idee of dit een origineel is of dat er wellicht vele afdrukken bestaan.

Kan iemand helpen?

Hans Barelds

Stefan9:20 AM on October 26, 2010

Onlangs door overlijden in het bezit gekomen van oude papieren mbt Han van Meegeren.

Wat moet ik hiermee ?

Anneke de Graaff5:17 PM on October 23, 2010

Omdat ik vandaag het boek gelezen hebt EMMAUS gangers en ik op het internet nog naar het zoeken ben naar Han van Meegeren meestervervalser, kwam ik op uw site terecht. Ik heb alles gelezen en uw afbeeldingen nauwkeurig bestudeerd, daarom vond ik het belangrijk een bericht achter te laten. Succes met uw site.

Met een groet @nneke

www.anneke-degraaff.nl

J. G. Bonenkamp7:09 AM on September 20, 2010

Naar aanleiding van het verzoek van J de Graaf:

in mijn jeugd kreeg ik een reproductie van een tekening van een geitje waarvan ik niet beter weet dan dat de tekenaar Han van Meegeren is. Na een paar verhuizingen is het zoekgeraakt. Ik zou graag weten of er nog een afbeelding van is en of die nog ergens te krijgen is. Misschien bij Jan de Graaf?

Jan.

Joke3:56 PM on September 14, 2010

Het weekend ben ik geweest in het museum " Valse Kunst" in Vledder. Ik was toen benieuwd naar verdere gegevens van deze geweldige schilder en....... zodoende hier bij u terecht gekomen.

Bedankt! Geweldig museum trouwens!! Een bezoek waard!

Karel visser7:27 AM on September 5, 2010

Heb werk in bezit uit teekeningen 1werk is man en vrouw 3 Luik & delyla olie op doek trouwens vind je site prachtig (weet ook heel veel werk te zitten) get. Karel visser

PP1:14 PM on August 27, 2010

Interessante site. Ik ben wat gaan snuffelen na het zien van de tentoonstelling in Boymans op de laatste dag, op zondag 22 augustus j.l. Die heeft u toch niet gemist?

Ik herinnerde me een boek over Van Meegeren, dat mijn ouders hadden. Ik vond "Emmaus" dezelfde dag nog in een doos met boeken uit mijn ouderlijk huis. Mag ik opmerken dat de naam van de schrijfster op de kaft anders is vermeld, dan u het doet. Op de kaft staat: Marie-Louise Doudart de la Gr�e. Op het schutblad is het overigens weer Marie-Louise (met streepje).

Het boek kostte destijds 9,50, gulden natuurlijk. Eigenlijk wel duur.

Met vriendelijke groet, PP

Leon4:29 AM on August 21, 2010

C.jacobsen says...

Ik ben waarschijnlijk in het bezit van een tekening van H.v Meegeren uit 1939,

met als afbeelding twee kraanvogels,kan mij iemand vertellen hoe ik daar achter kan komen als deze tekening van H.v.Meegeren echt is

Beste C. Jacobsen,

Mail me een plaatje, dan kijk ik wat ik kan vinden. Mail-adres staat op de Home pagina.

Leon4:27 AM on August 21, 2010

Hans Vles says...

Mooie, interessante site! SVP drie typo's corrigeren:

Katholieke Studenten Vere[e]ni[n]ging Sanctus Virgil[l]ius

Met vr. groet, HV

Bedankt! Correcties zijn doorgevoerd.

Hans Vles4:20 AM on August 20, 2010

Mooie, interessante site! SVP drie typo's corrigeren:

Katholieke Studenten Vere[e]ni[n]ging Sanctus Virgil[l]ius

Met vr. groet, HV

C.jacobsen4:41 PM on August 18, 2010

Ik ben waarschijnlijk in het bezit van een tekening van H.v Meegeren uit 1939,

met als afbeelding twee kraanvogels,kan mij iemand vertellen hoe ik daar achter kan komen als deze tekening van H.v.Meegeren echt is

Maria9:40 AM on August 4, 2010

Is iemand iets bekend over een andere "vervalser" Diekmann alias Eterman? Er is op internet weinig over te vinden en wat er is is niet betrouwbaar.

Yvonne Louis1:14 AM on July 15, 2010

Great site. Thank you! I have Teekeningen 1 with his charcoal inscription "Aan Jeametta Boyer in de hoop dat zij is zoals zij is."

Am writing yet another book about HvM. Any ideas about the number of Teekeningen 1 books still in circulation or how I could track down Jeametta or her descendants?

Just back home (Sydney) after a trip to Amsterdam and Boijmans van Beuningen exhibition in Rotterdam.

Bernard de Coen10:27 AM on June 17, 2010

Ik vond vanochtend een tiental handgeschreven brieven van Han van Meegeren op de Brusselse rommelmarkt in het nalatenschap van schilder Jean Decoen.

Ik vermoed dat sommige mensen hierin ge�nteresseerd zouden kunnen zijn.

J de Graaf4:54 PM on June 14, 2010

Ik ben 25 jaar geleden in het bezit gekomen van een tekening met de afbeelding van een geit er op,volgens mij is de tekening gesigneerd door Han van Meegeren,hoe weet ik of het een echte is?

Jan

j.f.vanleeuwen5:08 PM on June 11, 2010

l.s.

er is mij ter ore gekomen dat er een schilderij van Van Meegeren moet zijn met daarop een afbeelding van zijn beide kinderen op kleuterleeftijd. Het meisje houdt een popje in haar hand en had jongetje zit - als ik mij niet vergis - op een potje. Het zou gaan om een schilderij ongeveer 150 cm breed en ruim 2 meter hoog. Kent u dit schilderij ?

Dave5:34 PM on May 26, 2010

I have enjoyed reading through your website, I have one of Van Meegeren's works. It is a beautiful painting of an old lady tending a goat in front of an old barn. It has pride of place in my living room.

Dave

Ton1:45 PM on March 29, 2010

Ik ben een enorme fan van Han van Meegeren, Ik bezit een olieverfschilderij (was in Slot Zeist te zien), 2 potlood, 1 aquarel en 1 krijttekening. Ik was verrast door uw zeer verzorgde site. U heeft een mooie uitgebreide en gevarieerde collectie, een genot om naar te kijken!

Dank u wel, Ton.

Hamish deWilde11:25 AM on January 24, 2010

Very interesting site. After the war, my father acquired a large Van Meegeren charcoal titled the "glorification of labor". The nazis had hung it in their Rotterdam office for several years. It is now located in a small town in Tennessee.

Hamish

Hermien9:06 AM on January 22, 2010

Een prachtig vormgegeven site. Heel overzichtelijk en informatief! Een mooie verzameling.

Hermien

jan schindler9:04 AM on January 22, 2010

Mooie verzameling van heel verschillende werken van van Meegeren. Duidelijke site met veel feiten en wetenswaardigheden. Overzichtelijk en inzichtelijk. Zelfs de strafdossier foto's zitten er bij.

Well done !!

Joop Bersee8:30 AM on January 22, 2010

Een hele prachtige collectie heb je opgebouwd! Niet alleen kunst maar ook documentatie. Ga zo door! Ze zijn toch wel allemaal echt? Grapje!